Ik ben geboren in 1958. Mijn passies in dit leven zijn muziek en schilderen.

Eerst heb ik een studie piano aan het conservatorium van Amsterdam afgerond en daarna een studie kunstgeschiedenis. Maar tekenen en schilderen hoorde al van kinds af aan bij mij, net zoveel als pianospelen en nog meer dan de liefde voor de kunstgeschiedenis. Daarom ben ik in 2011 begonnen met de opleiding Schilderkunst aan de Klassieke Academie te Groningen en daar ben ik in juni 2016 afgestudeerd.

Ik werk graag met olieverf, aquarel of drukinkt. Als ik schilder staat kleur voor mij op de eerste plaats. Samen met compositie.
Ik ben blij met een schilderij als de compositie van kleuren me wat doet. Het onderwerp is niet belangrijk, dat kan van alles zijn. Het hoeft ook niet te kloppen. Een beetje gek, scheef of half abstract is leuker dan net echt.
Eigenlijk weet ik na vijf jaar academie nog steeds niet wat ik wil schilderen. Eerst vond ik dat erg en leek alsof ik er nooit uit zou komen. Nu zie ik dat het een kwestie is van steeds verder ontwikkelen, bezig blijven en nieuwsgierig zijn naar wat er allemaal nog komen gaat. Dan is het altijd nieuw wat er ontstaat, steeds weer ’n verrassing. Wat is er heerlijker dan je met een palet vol kleuren en een leeg doek over te geven aan het moment!